hit counter scriptKiss&Tell tipsar: Nyårsfrisyrer


Jessica Simpsons klassiska knut: Här gäller det att spänna håret ordentligt till knuten bak på huvudet. Hur högt eller lågt den ska sitta väljer du själv, personligen tror jag på en hög knut. Man kan köpa till extra slingor med löshår för att få knuten större. Baka bara in löshåret i ditt vanliga hår och börja tvinna det till en knut. Fäst knuten osynligt med klämmor. Avsluta med glansspray.
Angelina Jolies slarviga knut: Gör på samma sätt som ovan men här behövs knappast något våld öslat på själva "spänningen av knuten" dra sedan lös lite slingor här och där. Om du har superlångt hår som jag drar du inte lös en hel slinga, utan dra bara lite löst här och där. Dra gärna lös några små slingor vid luggen. Avsluta med lite spray för hållbarhet.
Carmen Electras glammigt stora vågor: Här kan du ta hjälp av en tjock locktång som är till för att göra stora lockar. Mixa mellan att locka mycket hår och små slingor för att få mycket liv i svallet. Tuppera längst in vid rötterna för att få så mycket volym som möjligt vid hårrötterna. Använd gärna en luskamm vid tupperingen för att få så bra resultat som möjligt. Också här kan du avsluta med glansspray och spray för hållbarhet.
Nicole Richies korta hollywoodsvall: Här är nog spolar bäst, för att ge luggen rätta "svängen" ta hjälp av ett spol-proffs då spolar kräver en viss teknik. Också till denna frisyr kan tuppering vara något, mer volym till svallet. Använd dig av lockmousse före du rullar håret.

Etiketter: ,


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:
Bloggtoppen.se