hit counter scriptSvenska Fashionistas 2006


Vi kan i vårt avlånga ikea land vi med "Svenska Fashionistas 2006"
Sofi Fahrman. En helt underbar liten pingla som håller frasen - Helt rätt! varmt om hjärtat, och man håller faktiskt med. Hon vet vad som är helt rätt. Är det den honungslena rösten som pratar om Marc Jacobs som gör att hon hamnar högst upp? Kanske, mixen mellan de båda. Hon kan leverera den där Sofi, och vem kan motså hennes "OC-Rachel" sockersöthet. Man börjar ju till och med hitta på nya ord, nya söta ord för att kunna beskriva träffsäkra Sofi Fahrman.
Elin Kling är ny och rykande fräsch. Blandar gammalt och nytt med väntat och oväntat. Hittade jag inte ett par "dalahäst" skor på hennes sajt? såg så ut. Stammis på sture och vet hur en sturetjej ska (borde?) se ut. Fantastiskt med en tjej som vågar släppa loss och skriva "Fan" när allt känns just.. FAN! I like it!

Ebba von Sydow är alltid namnet på någons läppar. Egenkär? - mja, om det är så en tjej som vågar ta för sig ska kallas. Hon verkar rycka på axlarna åt dumma påståenden och det visar karaktär. Cool och härlig tjej med öga för det här med kläder. Dessutom brottas vi med samma "klippa-längden-på-håret-fobi" vilket känns rätt så najs, ja att inte vara ensam då. Ebba har makten!

Etiketter: , , , ,

2 Responses to “Svenska Fashionistas 2006”

 1. Anonymous Em 

  underbart inlägg tjejen! helt klart tre damer med mycket makt och rätt stil!

 2. Anonymous Moa 

  Oh :) Lånar bilden (och skriver såklart det är du) till min blogg om det är okej? :D

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se