hit counter script



Det blommar..


Blommor på väskor, skor och kläder känns väldigt sommaren -07. Jag skulle vilja hitta en riktigt snygg topp (i samma stuk som den från Topshop) att ha till ett par jeansshorts.

Blommig topp från Topshop: Jag gillar den här toppen. Skulle vara snygg till ett par korta shorts. Hoppas H&M får in liknande toppar. Topshop har ju som bekant en hel del snygga. Annars kanske Asos är en kandidat för oss som inte har ett topshop nära!

Blomsterklackar från Pedro Garcia: När allt i övrigt är rätt blekt och trist. Kan ett par coola klackar piffa upp. Mönsterklack känns väldigt kaxigt, men coolt. Dinsko kommer säkerligen göra en variant av blomsterklacken.

Blomsterklänning från Tibi: Partyklänning från Tibi. Extremt söt klänning med vidd. Asos kanske får in något liknande til överkomligt pris. Men om du har några tusen över är den här en utmärkt partyklänning i sommar.

Blommig väska från Asos: Blommiga väskan är rätt hypad där jag bor iaf. Åhlens brukar ha en del. Just denna kommer från Asos och är i bowlingbagmodell.

3 Responses to “Det blommar..”

  1. Blogger Tillvaron 

    Oj vilken härligt fluffig klänning..

  2. Anonymous Anonym 

    Topshop-tunikan var gudomligt snygg ;)

  3. Anonymous Anonym 

    Väldigt fina skor!

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se