hit counter scriptValentine's Day: Her!


Om en kille nu skulle råka snubbla över min blogg (eller om någon flickvän råkat lämna uppe sidan, hrm) så ska jag droppa lite tips på alla hjärtans dag gåvor till the ladies! Det behöver inte kosta killar. Omtanke är gratis.
The note: Allt kostar inte! Gjorde en liten mini undersökning bland killarna på min skola idag och frågade de med flickvän ifall de planerat något inför Valentine's day. Till min förskräckelse fasade 97% av alla killar inför dagen och såg den som ett kommersiellt jippo. Vet ni vad pojkar? En kärleksförklaring är gratis. Skriv en söt liten lapp och göm den någonstans du vet att hon vara (och givetvis hitta) den under dagen. Hon blir garanterat glad över gesten.

Ditt namn + Mitt namn: Hittade det här hos Sigrid. Väldigt fin gest, det här visar att du är seriös med ert förhållande. Se upp! Har du nyss träffat din Valentin är det nog bäst att köra på något annat. Psycovarning på FÖR seriösa presenter med FÖR mycket budskap när man bara träffats ett par månader. Den här gåvan är för de som firar år, inte veckor! Det är ju som sagt lite sent att beställa det här halsbandet nu eftersom det inte hinner komma till Alla hjärtans dag. Din flickvän blir nog lika glad om du visar henne länken på hur halsbandet kommer att se ut. Det ligger mycket tanke bakom den här gåvan.

En doft: Här gäller det att ni smygluktar på antingen tjejen eller tar en titt bland hennes parfymer för att se vilken sorts lukt hon gillar. Vissa gillar starka parfymer, andra svagare. Om du mot förmodan inte törs smyglukta eller smygkika i parfymskåpet ska du se till att få bra hjälp på en butik som säljer parfymer och be om en svagare doft. Bättre ta i för lite än för mycket. Tips på parfym som passar de som gillar starkare dofter är SJP lovely. Verkar din tjej gilla mjukare dofter kan du be att få lukta på DKNY's parfymer.

Doftljus: Köp fint dekorerade doftljus hon kan ställa i badrummet eller i hennes rum. Se till att de luktar GOTT bara. Vissa ljus är inslagna i plast och besvikelsen kan bli total när man inser att den luktar slående likt något katten släpat in. Ljusjättarna Voluspa gör fantastiskt doftande ljus. Verkligen mysstämning.

Minnen: Ta en bild du har på er två tillsammans, köp en fin ram och sätt in bilden på er två. Skriv lite om bilden, om henne och om er. Hon kommer garanterat att uppskatta att du tog dig tiden.

Andra smycken: Smycket måste vara hon. Och här gäller också regeln, less is more. Använde hon mycket silversmycken, köp henne ett nätt litet silversmycke! Använder hon mycket guld - köp ett nätt guldsmycke.
Tips: Gör ett minikit av alla dessa saker (givetvis kan du ta bort nått eller lägga till) och slå in det fint. Lägg det under hennes kudde, i badrummet, i hennes rum, hennes garderob eller liknande dagen före så hon hittar det på morgonen. Vem gillar inte överasskningar?

Etiketter:

2 Responses to “Valentine's Day: Her!”

 1. Anonymous fröken främling 

  well, I LOVE AUDREY! :P

 2. Anonymous Em 

  otroligt härligt kollage.. väldigt romantiskt.. hoppas på lite romantik imorgon ;)

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se