hit counter scriptValentine's Day: Him!


Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag, och det är kanske dags att välja ut en present till pojkvännen. Här är lite tips på vad du skulle kunna ge.
Doft: Lukta gott är alltid ett plus, så varför inte köpa honom en riktigt väldoftande parfym? Se till att smyglukta på parfymerna han har i badrumsskåpet för att vara säker på att han kommer att passa i parfymen du väljer ut. Vissa killar gillar jätte maskulina dofter, och vissa gillar kryddiga eller fruktiga dofter. Det är viktigt att man kan kolla av vad han brukar använda så din parfym inte skär sig med hans personlighet.

Choklad: Min pojkvän älskar choklad, eller okey han älskar allt godis. Varför inte ge honom en lyxig chokladpralin ask som man inte kan annat än njuta av. Han kanske har en "favoritchoklad" så varför inte se om företaget gjort en Alla hjärtans dag förpackning till den chokladen. Om ni bor långt ifrån varandra och inte kan ses på alla hjärtans dag, då kan du skicka ett gottogram till honom. Med en hjärtformad chokladask kanske?

Klocka: Har han svårt att passa tiden? Eller, har han helt enkelt ingen klocka? Varför inte ge honom en snygg killklocka? Asos.com har ett flertal fina och moderna klockor i olika prisklasser. Din kille kanske är en läderkille som vill ha en klocka med läderarmband, eller så kanske han vill ha en "bling" klocka. Se bara till att du läst av honom ordentligt så inte läderkillen får en bling bling klocka - om du förstår vad jag menar.

Underkläder: Tråkigt säger vissa, säkert kort säger andra. Varför inte ge honom ett par lyxigare boxers? Calvin, Björn borg eller Salming t.ex. Är han en färgkille så kör på nått roligt mönster, bara för kul! Säkrast är nog att köra på svart eller vitt.

Hudvård: Det här är nått som inte alla snubbar investerar i själva. Så om du köper det till honom kanske det känns mer "okey" att använda det. Se till att köpa nått med en gnutta maskulin förpackning iaf. En barbierosa förpackning med my little pony på går fetbort. Se till att märket är för män - eftersom killar behöver starkare produkter då de har mycket tjockare hud än vi. Plus att det ska lukta karl och inte - ja, brud.

Tips: Gör ett minikit av alla dessa saker (givetvis kan du ta bort nått eller lägga till) och slå in det fint. Lägg det under hans kudde, i badrummet, i hans rum, hans garderob eller liknande dagen före så han hittar det på morgonen. Du ger honom en fair chance att fatta att du vill fira alla hjärtans dag och kanske till och med väntar dig att han ska göra nått gulligt tillbaka. Alla killar förstår inte riktigt vitsen med dagen, eller så minns de helt enkelt inte. Ta't lugnt, dom älskar oss ändå. Det här ger honom bara en chans att minnas, förstå att du bryr dig och bry sig lite tillbaka. Och hey? Vem gillar inte paket?


Etiketter:

4 Responses to “Valentine's Day: Him!”

 1. Anonymous linda 

  Mycket fint, tack för tipsen " presenter är så svårt :)

 2. Anonymous Lina 

  Du lämnar oss väldigt nyfikna, vem är det egentligen? Kan du inte ge oss en ledtråd på vilka inlägg denne kopierat?

 3. Blogger Madelen 

  Plagiatbloggens ägarinna vägrar publicera mina inlägg, där jag länkar till mitt kollage och påpekar den slående likheten. Den här tjejen får beröm för sin otroliga kreativitet för en idé som egentligen i grund och botten är någon annans. Hon kan heller inte unna originalbloggen en länk eller ens ett "tack" för idén?

  Anledningen till att jag inte länkar är att jag har ca 200 besökare om dagen. Hon har kanse 1000 besökare. Trogna fans som på ett kick skulle kunna göra min blogg till ett spamforum. Jag skulle få höra saker som at "alla har rätt att inspireras" m.m.

  Fortsätter hon stjäla ideér av mig, eller någon annan liten blogg för den delen ska jag ta mig nöjet att mejla henne och höra varför det är så svårt att tala om för hennes läsare att hon har brist på kreativitet och finner "inspiration" hos andra bloggar.

  Personligen fattar jag inte varför det är så HIMLA jobbigt att länka till originalbloggen. För det är så fult gjort att stjäla - för det är så det kallas - en idé och ta credd för det. FULT gjort!

 4. Anonymous Lina 

  Så fruktansvärt irriterande. Men om det är någon tröst så är din blogg nog en favorit. Mycket roligare än de största modebloggarna, det är inte konstigt om någon vill stjäla dina idéer :)

  Fortsätt så!

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se