hit counter scriptSlå upp ordet kritik!


Har läst på ett flertal bloggar att en person som är "offentlig" ska klara av att ta kritik (=angrepp (på någon) genom att peka ut fel) Jaha, och varför ska man måste ta angrepp? För att en bitter människa sitter bakom en dataskärm och säger elaka saker (som de aldrig skulle våga säga face to face) Varför ska man behöva ta det?

Varför ska en människa som inte gjort dig något, som faktiskt förgyller dagarna för massa människor genom sin blogg, få höra att just du tycker hon är ful, tjock, inte gillar layouten på deras blogg, tycker hon ser ut som en tant m.m.? Är inte det lite dagis? Det känns lite som en kommentar min Lillasyster på 8år kanske kommer undan med. "Jag får säga vad jag vill, i Sverige får man det" Visst hörru! Släng ur dig massa elaka grejer bara för att du känner för det. Skit i personen som ligger vaken över att du förstört deras dag med en onödig kommentar. släng ur dig vad du vill, men kom inte och påstå att du har rätt till det. Ingen har rätt att göra någon annan ledsen eller att känna sig mindre värda. Jag blir faktiskt rätt så jävla förbannad. Väx upp, ta ansvar för dina handlingar och inse att du styr över vad du säger till någon annan. Du har faktiskt en möjlighet att välja om en människa gråter sig till sömns, eller går i säng rätt nöjd med sin dag.
Ta ansvar!

Etiketter:

4 Responses to “Slå upp ordet kritik!”

 1. Anonymous Michaela 

  WORD! Riktigt bra skrivet.

 2. Anonymous maria 

  hej! såg att du har letat efter ben&jerry's läppglans! lite glädje till dig, gå in på benjerry.co.uk och kolla deras shop! hittar du inte lip balmen så är det bara att söka i deras sökmotor. min med jordnötssmak kommer snart :)

 3. Anonymous Malin 

  Du berättade aldrig om hur MUS-sminkningen gick och alla frågorna du hade!

 4. Anonymous jen 

  Du har såå himla rätt. Man kan liksom inte skylla på något för att "få rätt" till att slänga ur sig massa skit över folk. Jag avskyr det. För det man mest vill måste väl ändå vara att kunna glädja någon annan. Och inte motsatsen. Fy farao rentut sagt.

  Trevlig kväll!

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se