hit counter script



Beauty Secrets


1. Lägg din ansiktskräm i kylen. Tycker det är så otroligt skönt att smeta på en iskall "mask" med ansiktskräm på morgonen när man är supertrött. Det ger en uppstramande effekt och man vaknar till. Ordentligt. Dessutom är det oumbärligt för oss solarie-syndare. Så skönt när man har solat.

2. Skrubba, gnugga och gör cirkelrörelser. Använd dig av en finkornig ansiktspeeling och en skrubbhandske till kroppen (tycker det tar på mest med handske) och gnugga. Det är dock individuellt hur mycket "skrubb-effekt" du vill att din peeling ska ge - alltså stora eller små korn. Vissa vill ha en riktigt ordentlig peeling där det känns att det tar, och vissa en mild och mjuk peeling. Jag tar det första. Peela 2ggr i veckan för att ta bort döda hudceller. Din hy får enorm lyster och lämnas mjuk och fräsch. Jag behöver dock peela oftare än 2ggr i veckan - också detta är individuellt.
3. Vaselin, badgerbalm och rosebud, är inte enbart för läppar och torra partier på kroppen. Du kan använda det för att forma dina ögonbryn också. Jag brukar dutta fingret i Klöver vaselin och dutta på ögonfransarna - tunt lager. Tycker det blir lite av ett ögonfransbalsam.

4. Drick vatten! Du blir piggare och får finare hy. Jag är inte duktig på att dricka vatten så jag brukar hälla upp vatten i en stor tillbringare och ställa vid datorn. På så sätt så dricker jag eftersom det är närmast - är man lat så är man.

5. Den gamla hederliga ögonfransböjaren. Till min enorma förvåning har jag stött på många känner en genuin rädsla gentemot detta skönhetsverktyg. Det måste vara tanken att stoppa in fransarna i "tången" som avskräcker vissa. Öva - sen behöver du aldrig mer gnälla över raka fransar som lever ett eget liv. Din blick blir öppnare och dina fransar ser betydligt längre ut. Och nej, den är inte farlig.

Skriv gärna en rad i kommentarer om du har ett eget skönhetstips.

Etiketter: ,

6 Responses to “Beauty Secrets”

  1. Anonymous Anonym 

    Frisk luft och daglig motion! Promenader när det är ljust ute gör en inte bara piggare inombords utan man får ju den där motionen också som i slutändan kan vara livsviktig.
    Frukt och grönt gör också susen på hy och humör, fast det är väl ganska självklara saker hoppas jag, men enkla och suveräna knep.

    Sen vill jag bara tillägga att man inte ska överanvända ögonfransböjare eftersom de sliter ut fransarna, ajaj been there done that. Böj hellre med mascaran, "tryck" till fransarna när du målar. Garanterat lika fint resultat!

    trevlig blogg förresten, har inte upptäckt den förns för någon dag sen men lär garanterat fortsätta läsa:)!

  2. Anonymous Anonym 

    Gammal hederlig skönhetssömn :)

  3. Anonymous Anonym 

    jag förstår verkligen inte varför jag inte har en ögonfransböjare, måste absolut köpa en!

  4. Anonymous Anonym 

    Att dricka varmt citronvatten ska vara bra för hyn, plus att man får i sig mycket c-vitamin :)

  5. Anonymous Anonym 

    Unna dig själv att gå på massage. (:

  6. Anonymous Anonym 

    Tack för tips! Jag bloggde själv om skönhetstips igår, så där hittar ni mina bästa tips:)

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se