hit counter scriptI'm a farmer!


Nja, men iaf en deltids farmar tjej i veckan. Som sagt är vår klass och gör bort en kurs på vischan i en vecka. Imorgon ska vi träffa massa djur och sova över. Så bloggtorka väntas under morgondagen och kanske Torsdag kväll.. Jag gissar att jag kommer vara sliten efter en natt med klassen, we tend to be wild, haha! Det kommer nog bli kul ändå.. Jag gillar ju faktiskt djur, men inte.. det dom lämnar efter sig.

6 Responses to “I'm a farmer!”

 1. Anonymous sara 

  Det dom lämnar efter sig? Tror du någon gillar det du lämnar efter dig? Det är en naturlig sak och alla gör det, låter ganska knepigt att det är ett MEN att djur har avföring. Ganska fjantigt, och du ska komma från norrland.....

 2. Anonymous Sandra 

  öh, som att man måste gilla "det dom lämnar efter sig" bara för att man kommer från norrland?! ursäkta, men det är du som verkar rätt fjantig.

  blir så irriterad på alla fördommar mot allt som är norr om dalälven ungefär! men nog om det; har några frågor med :P hur gammal är du? och om gymnasiet, vilket program? :)

 3. Anonymous lenie 

  hej, hut mycket kostade ditt photoshop cs 9.0? :)

 4. Anonymous lenie 

  hur* ska det stå :)

 5. Anonymous Sandra 

  Vad är ni på för ställe då?

 6. Anonymous Kiss&Tell Madelen 

  RE Sara: Inte ens den mest inbitna hästtjej sitter och väntar på att få mocka.. Inte heller att få tvätta dojjorna efter att man klivigt i det. Dom gör det för att det måste göras (mocka alltså) och det gjorde jag med! Sådetså!

  RE Sandra: Precis, som om nån gillar avföring? Och nu till frågorna.. Jag är 17år och går Media Journalistik! :)

  RE Lenie: Jag har faktiskt inte köpt det.. ;)

  RE Sandra: Vi är på en lärares Bondgård. Sista dagen imorgon, idag fick vi träffa alla djuren. Han tar hand om ovanliga sorters kor och hästar och getter och så. Verkligen supergulliga djur!

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se