hit counter script



Victorias Secret Fashion Show!


Victorias Secret Fashion show har hållit på ett par år nu. Men det är först på senare år som det blivigt så pass populärt som det är idag! Igår sände Tv3 en repris från VS fashion show -06 och man måste säga att det var storslaget. Pojkvännen håller nog med om det han med. För han satt som klistrad. Konstigt? När VS visar upp deras nya kollektioner underkläder kan man inte låta bli att bli kvar framför dumburken!

1. The models - De är brunbrända, snygga, långbenta gudalika figurer med ett hårsvall som vilken brud som helst skulle döda för. Garanterat minst 70% löshår men fortfarande damn lovely. De struttar ner för catwalken i söta underkläder och änglavingar. Storslagna kostymer som inte består av vidare mycket. De brasilianska modellerna är riktigt populära på VS catwalk, och det är väl inte direkt nått att argumentera mot. Dom. är. snygga!

2. Who? - Här går ingen nobody! Här struttar Gisele bundchen her stuff. Andra stora namn är Caroline Winberg, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jessica stam, Natasha Poly, Doutzen Kroes och Miranda Kerr för att nämna några. Så det är kända, snygga och framgångsrika brudar som intar the runway när det är dags för VS show!

3. Extras - I den här showen fick vi följa med Jessica Stam med hjälp av en dold kamera i hennes keps. Riktigt gullig tjej det där. Justin uppträdde och alla VS brudar stod backstage och skakade rumpa till hans "Sexy Back" och fantiserade om att få hångla med honom. Adriana Lima bad om att få gå ut hand i hand med honom på hennes halvknakiga engelska. "I wanna hold hand with Justin, i want to hold him hand when we go out" Stackars, stackars Justin. Han lever ett hårt liv.

2 Responses to “Victorias Secret Fashion Show!”

  1. Anonymous Anonym 

    Victoria secret fashion show is the shit! :-) (alltså inte bokstavligt ofc :-))

  2. Blogger Madelen 

    Verkligen en maffig show - för tjejer och killar :D

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se