hit counter script



4 Steps: Clear skin!


1. Rengöring - En bra rengöringsprodukt ska ta bort smuts och döda hudceller från huden och lämna den ren och fräsch. Eftersom hudtyper skiljer sig från varandra är det säkrast om du frågar i affären vilken hudtyp du har och vilken sorts rengöring som skulle passa dig bäst. Det finns rengöringskrämer för alla plånböcker och hudtyper.

2. Ansiktsvatten - Ska vara sista touchen rengöring för din hud. Ska avlägsa de döda hudceller som finns kvar och ta bort de sista smutsen på din hud. Den ska även stänga porerna temporärt och förbereda huden för en fuktighetskräm.

3. Fuktgivande kräm - Den här krämen ska skydda din hud och stänga ute allt som förorenar den. Du vet väl att din hud suger åt sig avgaserna när du är ute i stan? Kolla bara genom att svepa en bomullsrondell med ansiktsvatten över huden när du efter att du varit ute utan smink. Den kommer vara smutsig.

4. Exfoliera - En till två gånger i veckan ska du skrubba din hud med en skrubbkräm. Krämen innehåller små korn som du skrubbar ansiktet med i cirkelrörelse. Skrubben avlägsnar döda hudceller och efterlämnar ren och fräsh hud. Skrubbar du ofta under sommaren sitter också brännan längre och blir jämnare. Psst.. Visste du att 90% av all smuts hemma är döda hudceller. Icky! Börja skrubba med andra ord.

Givetvis är det fler saker som är essentiella för en frisk hud. Drick mycket vatten! Det är ett tips. Det är lite jobbigt att komma ihåg (jag är sämst) men det lönar sig. Infon till detta inlägg kommer från Bodyshop.


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se