hit counter scriptCut and Paste


Klipp och klistra dig till din egen inspirationsbok med allt du tycker inspirerar dig. Bara att ta fram boken när du inte har nån inspiration alls. Dessutom stressar man ner mycket när man sitter och pysslar med något sånt här. Du behöver: Album med tomma sidor så du kan limma fast bilderna. Sax, lim, och kanske lite pynt prylar om man gillar det. Annars kan man klippa ut lite vad som helst och sätta in lite var stans. Det är du som sätter gränserna.

Del 1 - Skaffa ett album. Det ska ha blanka sidor som du kan limma fast dina bilder på och skriva små kommentarer till. Samla ihop massvis med bilder som inspirerar dig. Klipp ut och lägg i en skolåda eller liknande. Se till att ditt album har tillräckligt med bilder för att kunna göra inspirationsboken till ett projekt. Inget som är helt klart efter en kväll. Man vill ju kunna komplettera med nya bilder då och då! En inspirationsbok kan se ut på många olika sätt. Här är några fina tips på hur man kan göra. Kanske såhär, såhär, eller såhär!

Del 2 - Nu börjar det roliga. Nu ska man sätta ihop sitt album. Det gäller att vara fiffig och kreativ. Det behöver inte bara vara bilder. Det kan vara citat och textsnuttar som inspirerar dig. Inte bara inom mode, utan kanske i livet i allmänhet. Sånt som du tycker är vettigt att ha med i din bok. Den här boken ska vara fylld av det DU gillar. Klistra in bilder du gillar och skriv små kommentarer till bilderna. Varför du gillar dem osv. Det är ett avstressande och inspirerande arbete att sätta ihop sin bok.

del 3 - Nu är det abara att invänta den dagen då inspirationen känns riktigt låg. Då är det bara att plocka fram din pysselbok och glutta. Eftersom det enbart är saker du blir inspirerad av i boken är det omöjligt att inte bli inspirerad. Win-win situation! Hoppas du blev inspirerad att sätta igång med din egen bok. Det ska då jag börja pyssla med iaf! Jag känner att vissa dagar behöver jag verkligen en. Men egentligen..who doesn't?


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:
Bloggtoppen.se