hit counter script



Stockholm!


Nu är vi hemma från Stockholm. Sammanfattningsvis har det varit en fantastiskt rolig helg för mig och R. Shoppat, ätit gott, tagit fina bilder och haft det superkul tillsammans.

Shoppingen:
Det bidde - 2 linnen från Topshop, en grå prasseljacka från H&M, en brun klänning från H&M, svart klänning från H&M, senapsgul sjal från H&M, foundation från FACE, rouge från MAC, Ett par höga, höga, jättehöga heels från Zara och ett armband från H&M. Har säkert glömt nått.

Staden:
Jag gillar verkligen Stockholm. Ett stort plus är att det finns så otroligt mycket av allt. Mycket olika stilar, matställen, affärer och aktiviteter. Utbudet är enormt. Minuset är att vissa av de som jobbar i affärerna (vissa, inte alla) är otrevliga och väldigt kalla. Ibland kände man sig verkligen inte välkommen. All denna rökning på stan gör mig hispig. Känns som att jag utvecklat lungcancer av att andas in småtjejers andrahandsrök. Inte alls roligt. Men Stockholm är still fantastiskt. Och ett stooort tack till R's syster och hennes man som lånade ut lägenheten och fixade och trixade så vi fick det jätte bra i helgen!

Sammanfattning:
Det bästa var helt klart att jag fick ha med mig min bästa kompis. Det finaste jag har. Dessutom är han en jävel på att läsa karta, vilket behövs i stora staden då jag är lätt navigationshandikappad. Han är en levande GPS. Det värsta? Jag måste nog säga de snorkiga expediterna i affärerna. Jag kände mig som en marsian när de till svar på min fråga om vad en handkräm kostade sa "Ahmen pengar?" Ja, visst fattar jag väl att din vara kostar pengar ditt rikspucko, men märker du inte dina varor får du lov att svara varje gång nån frågar.

Etiketter: , ,

1 Responses to “Stockholm!”

  1. Anonymous Anonym 

    Jättefina fynd! Älskar den senapsgula scarfen, den är absolut ett måste i höst. Vad kostade godingen förresten? :)

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se