hit counter scriptJobbigt..


Riktigt irriterande, som den där jävla ringsignalen med grodan tillexempel. Saker som "get to me" och får mig att gå i taket. Irriterande saker i livet helt enkelt.

1. Grannar - Inte alla grannar, men att bo i källarlägenhet bredvid tvättstugan har sina klara nackdelar. Tjuvtvättare. Kan inte med ord förklara ilskan att behöva vakna kl. 02.30 av att nån jävel ska starta en maskin. Passa er, en dag smäller de. Hulken har talat. Grannfejden nästa?

2. Dåliga dagar - Jag snittar en i veckan ungefär. Då jag har riktigt ont i skallen, tappar ut tekoppen, datorn laggar ihop när jag skriver på läxan eller nått. En dag då allt blir helt fel. Otur eller vad man nu vill kalla det. Irriterande är det iallafall.

3. Söndagar - En hel helg hemma med familjen och sötaste R. Sen hej hopp är det söndag och slut på det roliga. Ångestladdat. Sen är det back to reality igen. Inget fel med att bo här borta men det är lite jobbigt att åka ifrån alla.

4. Dålig service - En människa söker jobb, ett jobb där man ska jobba med att hjälpa människor. Kan vara att hitta den perfekta jackan, en ny soffa eller ett par skor. Varför ska man tjuras att söka ett jobb där man ska vara glad, utåtriktad och hjälpsam när de nyckelorden fattas ens personlighet totalt? Varför?

5. Elakhet - Helt oprovocerat hoppar nån med för mycket tid, och för lite att göra på. Kläcker ur sig ett par väl valda ord och avslutar med en snärt. Så onödigt. Så töntigt. Ja, du är verkligen så häftig bakom din dataskärm, där är du minsan trygg. Prova vara lite ödmjuk. You don't want KARMA to bite you in the ass.


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:
Bloggtoppen.se