hit counter script



Naturlig Lyster


Skrota blotting paper!
Jag förstår helt enkelt inte vad det tar åt folket? Det är ju jätte snyggt med lite glans i ansiktet, och hux flux uppmanas vi brudar att suga bort all naturlig lyster vårt ansikte producerar. Vår naturliga glow. Visst, vissa kanske är "överglansiga" och lider av väldigt fet hy. Men, herregud, inte ska väl de med bra balans i huden suga bort den enda fukt huden tillverkar på naturlig väg, för att det står i någon tidning? På nästa sida kommer de ändå att påstå att det är inne att se naturlig ut och ha en hälsosam lyster i ansiktet. Japp, men skrota allt vad blotting paper heter då? Jag kan bara inte fatta hur tjejer kan vilja betala för något helt gratis?



Kate Bosworth's Make-up "How-to"
  1. Tillför alltid fukt till din hy före du börjar applicera din make.Vid behov av concealer, använd dig av måttlig mängd för ett naturligt resultat.
  2. en såkallad "tinted foundation". En färgad dagcremé som ligger nära din hudton, är idealisk för att få ett naturligt resultat.

Till detta passar en rosa-aktig blush i den rosa färgen som ter sig snyggast mot din hudton.

Använd dig av en metallic-gold ögonskugga, och toppa med eyeliner för att få ett snyggt inramat öga. Avsluta med flera lager mascara på den övre fransraden, och ett lager på den undre. Voilá Kate.

Fler kändis make-up tips finns på Beautyriot.com.


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode



  • Bloggtoppen.se

  • Online:
    Idag:
    Totalt:




Bloggtoppen.se