hit counter scriptHalloween Queen


Det har varit lite snack kring halloweenpartyn på skolan idag. Vissa har redan en halloween fest att gå på, andra vill gärna fixa en. Hittade en backstagebild som jag tycker var riktigt häftig och Halloween aktig. Även om det absolut inte är lika stort i Sverige som i Usa kan man väl få spexa till det ordentligt här med. Det är ju kul med spex! Så jag tänkte köra en liten makespecial "halloween edition".

1. Underlag - Ljus foundation, enkelt, inget rouge eller så. En matt och blek yta. Huden ska inte ta mycket plats. Dessutom har väl inte lik direkt ryktet om sig att vara solbrända? Det är ögonen som ska stå i fokus.

2. Ögon - More is more kommer väl till pass här. Från ögonvrån till ögonslutet lägger man en guldgul skugga med mycket pigment. Sen tar man och lägger en flytande eyeliner. Vissa vill lägga den först av allt. Men jag tycker den blir nästintill osynlig om man lägger en färgad skugga över. Men gör som du vill. Efter det lägger man den svarta skuggan i en kattögonliknande form. Lite skugga ska också ligga ovanför den guldgula. Sen lägger man svart skugga under ögat, och eyeliner. Se till att din skugga inte smular mycket bara. Sudda ut under ögat.

3. Extras - Lösögonfransar ger mycket effekt. När det är Halloween får man ju dessutom ta ut svängarna litegrann. Det behöver ju inte se så himla naturligt ut. Make Up Store har riktigt coola ögonfransar med fjädrar och hela fadderittan. Go crazy!

2 Responses to “Halloween Queen”

 1. Anonymous Lisa 

  Åh, snyggt! Vill också gå på nåt slags Halloween-partaj!

 2. Blogger Madelen 

  Jag med! Vore svinkul med nått hålligång på Halloween. Vi får se hur det blir med det :)

Klicka här för att lämna en kommentar..


Previous posts

Bjooti
Alma H
Rar
Rightnow
Hibbs
Katrin
Tildus
Alexandra
Sorbonne
Ellen H
Passionpourmode • Bloggtoppen.se

 • Online:
  Idag:
  Totalt:
Bloggtoppen.se